Küplü İlkokulu
KÜPLÜ KÖYÜ KÜPLÜ MERKEZ MEVKİİ ŞEHİT HAYATİ KAPUKAYA SK. BILECIK KÜPLÜ ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 28 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BİLECİK

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.

MİSYON

Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim